I begynnelsen av november 2015 legger vi til rette for at eksklusiv opphold på Zákynthos, der du kan være med på å høste og presse oliven. I løpet av oppholdet blir du med på hele prosessen, fra innhøsting til pressing av førsteklasses olivenolje. I løpet av turen lærer du «alt» om olivenolje. Etter oppholdet har du med «din egen» olivenolje hjem.

Turen kombineres med flotte kultur- og naturopplevelser på den vakre joniske øya, Zákynthos, med blant annet besøk på verdens vakreste strand. Vi reiser hele tiden på innsiden av den greske kulturen, der vi får kulinariske opplevelser på vin- og olivengårder, gode restauranter og privat. Under oppholdet skal vi møte noen av de beste kokkene, der vi skal lære hvordan vi kan bruke olivenolje på nye måter. Vi avslutter reisen med et todagers opphold Aten, der vi oppsøker de store klassiske reisemålene i byen, i tillegg til private møter med greske kulturpersonligheter.

Vi ønsker oss kun 6 personer på denne reisen. Dette er ikke en pakketur. Interesserte bes ta kontakt: info@autentiskehellas.no

DSCF4821-1